Candy Crush level 33

level 33 candy crushCandy crush level 33 is een lastig level. Heel veel mensen lukt het dan ook niet om door level 33 heen te komen. In dit artikel kun je nalezen hoe het gemakkelijk mogelijk wordt om level 33 wel te gaan passeren. Je kunt op deze manier verder komen in het spel en direct genieten van de rest van candy crush.

Eigenlijk is level 33 heel makkelijk. Je moet een aantal prioriteiten stellen.

Graag geef ik je een aantal tips om level 33 van candy crush te gaan behalen.


1. Werk vanaf beneden naar boven

Lukt het je niet om door level 33 te komen? Werk vanaf beneden naar boven. Je maximaliseert op deze manier de kans om sneller door het level te komen.

2. Werk aan één zijde tegelijk
Focus je continue op één van de zijdes van het bord te gelijk. Je vergroot op deze manier de kans dat je direct door level 33 gaat heenkomen. Het wordt op deze manier een stuk makkelijker en je hoeft eigenlijk nog maar over de helft van het candy crush bord tegelijk na te denken.
candycrushhackdownload
Merk je als dat candy crush level 33 nu een stuk gemakkelijker gaat? We zijn nog niet klaar, ik heb nog een aantal extra tips voor je.

3. Bedenk je volgende zet

Denk altijd vooruit wanneer je candy crush aan het spelen bent. Wanneer je een bepaalde zet wilt gaan doen, moet je dus altijd bedenken welke zet je hierna weer wilt gaan uitvoeren. Zeker een belangrijke tip bij Candy Crush level 33

De laatste tip is waarschijnlijk wel het belangrijkst; schiet altijd twee snoepjes tegelijk weg! Je kunt level 33 anders nooit passeren. Zorg daarnaast dat je genoeg power combo’s gebruikt en dan moet het eigenlijk wel lukken.

Andere moeilijke levels die hierna komen zijn level 70 en 77.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *