Candy Crush level 135

candy crush level 135Candy crush level 135 is niet het gemakkelijkste level van candy crush. Je bent hier op de juiste plaats als je zoekt naar een aantal tips en informatie om het een stuk gemakkelijker voor jezelf te maken. Lees direct verder en ontdek hoe je candy crush level 135 direct sneller gaat passeren.

Level 135 is één van de moeilijkste levels in candy crush, het is dan ook niet verwonderlijk dat je vast bent komen te zitten bij dit lastige level. Gelukkig is er nog helemaal niets aan de hand, het is zeker mogelijk om door dit level te komen.

In de meeste gevallen is het in level 135 mogelijk om strepen te maken. Doe dit niet. Wanneer je hierin trapt gaat het namelijk niet lukken om door het level te komen. Je kunt beter kijken welke mogelijkheden er indirect zijn. Zorg dat er niet teveel dezelfde soorten snoep bij elkaar liggen. Alleen op deze manier kun je het bord veranderen en de overwinning naar jezelf toetrekken.

candycrushhackdownload

De chocolade in candy crush level 135

De chocolade groeit in dit level van onderaf. Je kunt dit in je voordeel gebruiken. In de meeste gevallen zal de chocola niet echt bijzondere combinaties laten verdwijnen. Vergeet niet dat je ook snoep net naast de chocola kan laten vallen, zorg dat deze op de juiste plaats vallen en je op deze manier alsnog extra punten zal krijgen.

Laat je niet gek maken door dit level. Uiteindelijk zal het lukken om candy crush level 135 door te komen en dan is het je gelukt om één van de moeilijkste levels van candy crush door te komen. Veel succes met dit level en lees de bovenstaande tips het liefst nog eens extra door, zodat het zekerweten gaat lukken. Hij is wel een stuk moeilijker als level 70 van Candy Crush.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *